e
Banner

Etiketler: engin kolat



UPS Türkiye Ülke Müdürü Engin Kolat oldu


Yayın: 14-09-2022
Kategori: Lojistik

UPS (NYSE: UPS) yaptığı açıklamada, UPS Türkiye için yeni Ülke Müdürü olarak Engin Kolat’ı atadığını duyurdu. Kolat, UPS’in Türkiye’deki faaliyetlerinden, iş geliştirme çalışmalarından ve stratejisinden sorumlu olacak.
 




UPS karbon nötr maratonunda hızlı koşuyor


Yayın: 19-09-2022
Kategori: Yeşil Lojistik

Dünya ticaretinin yüzde 2’sini tek başına hareket ettiren UPS, 2050’de karbon nötr olma hedefi için sıkı bir şekilde çalışma yürütüyor. Teslim edilen paket başına harcanan CO2 oranını neredeyse yüzde 15 oranında azaltan şirket, 10 bin adede varan elektrikli araç yatırımıyla sıfır emisyonlu filoya geçiş sürecini hızlandırdı. Tesislerinde enerji ihtiyacının tamamını yenilebilir enerjilerden karşılamayı hedefleyen şirket, elektrikli bisiklet ve drone ile teslimattan, rota optimizasyonu ve yakıt tasarrufuna kadar birçok alanda çalışma yürütüyor. 




UPS’ten Avrupa gönderilerini kolaylaştıran yapay zekâ destekli çözüm


Yayın: 24-10-2023
Kategori: Lojistik

UPS, hızlı ve güvenilir yurt içi ve yurt dışı lojistik çözümleriyle 100 yılı aşkın süredir müşterilerinin gönderi ihtiyaçlarını karşılamaya ve deneyimlerini iyileştirmeye devam ediyor. UPS, gümrük kodlarını otomatik olarak oluşturan yeni yapay zekâ destekli çözümü ile müşterilerine gümrük işlemlerinde hız ve kolaylık sağlıyor.